Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Jack Canfield: Erőleves a léleknek. 3. porció

Könyvismertető

Az Erőleves a léleknek címet viselő kiadványegyüttes harmadik kötetének anyagát is a személyiségfejlesztéssel foglalkozó amerikai Jack Canfield és Mark Victor Hansen állította össze. A csoportfoglalkozásokon résztvevők elbeszéléseiből válogatott százegy történet amolyan "lelki erőlevesként fogyasztandó" az élet sűrűn előforduló, emberpróbáló perceiben. A rövid, többnyire egyoldalas "életmozaikok" azt példázzák, hogy a nehéz helyzetekből is van kivezető út, és a pozitív, optimista életszemlélet átsegíthet mindenkit a pillanatnyilag kilátástalannak látszó, keserves sorsfordulókon is. Ennek szellemében - az előző kötetek tematikájához hasonlóan - rendezték az összeállítók nyolc fő fejezetbe (A szeretetről; Szülőnek lenni; Tanulásról és a tanításról; Az életről és a halálról; A nézőponton múlik; A hozzáálláson múlik; Az akadályok legyűrése; Vegyes bölcsességek) azokat a megszívlelendő élettapasztalatokat, melyekből erőt meríthet minden ember, aki pillanatnyi helyzetét reménytelennek, kilátástalannak tartja. - Széles körben ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Jack Canfield további művei