Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Mácz István: Íme az Ember

Könyvismertető

A katolikus egyház a II. Vatikáni zsinat óta Jézus alakját még a korábbinál is sokkal inkább a katolikus hitélet és teológia középpontjába állította. Mácz István kis füzete - Jézus születésének közelgő 2000. évfordulója jegyében - széles körökkel kívánja megismertetni az egyház ma leginkább előtérbe állítani kívánt tanításait Jézus Krisztusról, Isten fiáról, a Szentháromság második személyéről, akinek nemcsak beszédei, tanításai, csodatételei és cselekedetei, de egész személyisége bizonyult Isten legfőbb kinyilatkoztatásának. Mácz István szól Jézusról az emberről és Krisztusról, a Megváltóról, bemutatja az evangéliumok legfőbb tanításait is.
Írta: Könyvtári Intézet

Mácz István további művei