Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: A rendcsinálók

Könyvismertető

Stephen King legújabb rémregényét, A rendcsinálókat Richard Bachman álnéven publikálta. ; A vérfagyasztó horrortörténet főszereplője, Seth Garin, autista kisfiú, akibe beleköltözik az ártó, démoni szörny, Tak. Ettől kezdve dermesztő események színtere lesz a Garin család otthona. Az édesapa - a fiú kivételével - kiirtja az egész családját, majd magával is végez. Az árva Seth, Aubrey nénjéhez kerül, ahol a benne lakó démon által terrorizálja környezetét. Egy napon a fiú kedvenc televiziós sorozata, a Motorzsaruk a démon parancsára életre kel, s ekkor iszonyatos mészárlás veszi kezdetét, mert Taknak friss vérre van szüksége ahhoz, hogy újabb energiával töltekezzék fel.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei