Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Victoria Holt: A hiúz árnyéka

Könyvismertető

Az Angliában élő, Nora Tamasin tizenhétéves korában árvaságra jut. Apja, aki - halála előtt - Ausztráliában aranylelőhelyre bukkant, üzlettársát, Charles Herricket, a "Hiúz" gúnynevű férfit jelölte ki lánya gyámjának. Nora szorongva indul Ausztráliába, mert amit a férfiről apja leveleiből megtudott, az nem sok jót sejtet: "A Hiúznál rendkívülibb embert eddig nem ismertem. Mindent lát, semmi sem kerüli el a figyelmét. A szeme kék. Hideg kék, mint az acél vagy a jég. Ő aztán tényleg ölni tud a tekintetével. Fegyencnek érkezett ide, de ma már majdnem minden az övé itt, ahol vagyok. Errefelé amolyan királynak, elöljárónak, munkaadónak, diktátornak számít". Nora nem sokkal a férfivel való találkozása után rádöbben, hogy érzelmi csapdába került. Nem tud szabadulni a Hiúz delejes vonzásából; a szerelem, gyülölet, féltékenység poklait járja meg mellette, végül rádöbben, hogy rossz helyen kereste a boldogságot.
Írta: Könyvtári Intézet

Victoria Holt további művei