Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vavyan Fable: A Hold forró jegén

Könyvismertető

A Vavyan Fable álnéven író magyar szerző legújabb krimijének főhőse, Denisa Wry, a zsarunő. Az erélyes amazon a történet elején meggyilkolt lányra bukkan egy elhagyott házban, majd egy bestiálisan lemészárolt gladiátorruhás férfi kerül az útjába. Mindez azonban nem elég baj, mert emellett munkájában a hisztérikus teherautósofőr akadályozza, aki miatt kórházba kerül, ahonnan, - hogy a nyomozást folytathassa - megszökik. Kórházi kezelőorvosa ekkor Denisát veszi üldözőbe, úgy tünik föl, reménytelenül, mert a megszállott rendőrnő száguld tovább, bár zsarutársára, Lacora nem számíthat, Zsötem - a lány bájait is előnyben részesítő rendőr - azért segít a nyomozásban. Az összegubancolódott szálak kibogozásában mégis kedvesére, Daniel Belloqra, (alias Mogorvára) számíthat. Ez a sodró lendület ragadja magával az olvasót is, aki néha ugyan szusszanni szeretne - a felettébb túlbonyolított krimi olvasása közben - de ezt a regény tempója nem engedi.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Vavyan Fable további művei