Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Raymond Chandler: Asszony a tóban

Könyvismertető

Az igényes krimiolvasó örülhet, mert ismét feltűnik a színen régi ismerősünk, Philippe Marlowe, a melankolikus, ám jó humorú és gyors észjárású magándetektív. Ezúttal egy eltűnt asszony nyomába szegődik az idegeskedő - vagy inkább jó hírét féltő - férj megbízásából. Persze azonnal hullát talál egy hegyi tóban: az üdülőtelep gondnokának feleségét. A két asszony ugyanazon a napon tűnt el, de mégsem látszik különösebb összefüggés a két ügy között. Ráadásul elmélyült gondolkodásra sincs idő, mert nyomban újabb halottra bukkan, ezúttal az előkelő fürdőhely egyik házában. Indíték pedig akad bőven, hiszen a meggyilkolt nem volt valami népszerű, különösen a féltékeny férjek szemében. Végül a magándetektív pazar okfejtéssel bizonyítja rá a látszólag legártatlanabb szereplőre a gyilkosságokat.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Raymond Chandler további művei