Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Kromoszóma

Könyvismertető

Guineában, az Egyenlítő mentén fekvő Cogo városában a Gensys nevű multinacionális vállalat szigorúan titkos telepet épít. Kevin Marshall genetikus segítségével emberi géneket ültetnek át a születendő bonobókba (ezek a csimpánzok rokonai). Gazdag betegeik részére - jó pénzért - genetikai dublőröket (ikreket) hoznak létre, így a szervátültetés nem okoz immunreakciót. ; New Yorkban eközben lelövik Franconit, a gengsztert, és a boncolás során Jack Stapleton rájön, hogy Franconi mája átültett szerv. Munkatársaival nyomozásba kezd, a szálak Afrikába vezetnek. Kevin Marshallnak - amikor rádöbben, hogy az emberi génekkel rendelkező bonobók tüzet tudnak rakni és szerszámokat készítenek - feltámad a lelkiismerete, és két munkatársával meglátogatja a szigorúan őrzött majmokat. Ekkor már a Gensys biztonsági szervezete is megijed, hogy titkukra fény derülhet, ezért elfogják Kevint és kísérőit, valamint az időközben ideérkező Jack Stapletont és barátait. A biztos halál vár mindannyiukra, ám kalandos körülmények között végül mégis sikerül megszökniük. - Profi módon megírt orvoskrimi.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Robin Cook további művei