Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: N vagy M

Könyvismertető

Tuppence és Tommy Beresford, a rokonszenves amatőr nyomozó házaspár szomorúan veszi tudomásul, hogy - bár fiatalabb éveikben számos rejtélyes, felderíthetetlennek látszó ügy kinyomozásával sok-sok kalandban volt részük - most negyvenes éveik közepén senki sem tart igényt szolgálataikra. Ám 1940 tavaszán, a háborús Angliában újra izgalmas feladat vár rájuk: az angol hírszerzés egyik főnöke keresi fel őket azzal a megbízással, hogy leplezzék le a náci kémszervezet, az Ötödik Hadoszlop két veszélyes tagját. A feladat nem könnyű, mert a német ügynökök arca és neve is ismeretlen, mindössze annyi tudott róluk, hogy N és M fedőnevet viselő férfiről és nőről van szó, akik az Anglia déli partján fekvő üdülőhely Sans Souci nevű panziójában szálltak meg. A zsúfolásig telt fogadóban, ahol a legkülönbözőbb korú, foglalkozású és helyről származó társaság gyűlik össze, sok bátorságot és leleményt kíván a két mindenre elszánt náci felforgató személyének és tevékenységének leleplezése.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei