Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette goku Keszthely 2010. március 25. 08:53
elvesztette K. György Budapest 2011. március 24.
elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2012. október 1. 14:40
elvesztette Vörösmarty Mihály Könyvtár Székesfehérvár 2015. június 1. 13:19
elvesztette Vörösmarty Mihály Könyvtár Székesfehérvár 2016. március 18. 14:36
elvesztette József Orosháza 2017. július 31. 14:26

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Akár az Isten

Könyvismertető

Az orvoskrimi főszereplője, a nagy amerikai kórház neves szívsebésze, dr. Thomas Kingsley, akinek "lételeme" az operálás. Munkahelyén, a klinikán azonban a műtétre váró szívbetegek száma mindig messze meghaladja a műtők és a szívsebészeti ágyak kapacitását. Kinsleynek az állandó ellentmondással terhelt helyzet "kikezdi" az idegeit. Pszichiáter felesége tudta nélkül nyugtató és serkentőszerekkel próbálja meg egyensúlyban tartani "megtépázott" idegeit, ám a mindennapos feszültségek végül felőrlik belső tartalékait és - minden mértéket elveszítve - meggyilkolja munkatársát, a kórboncnokot, sőt hajszál híján majdnem megöli saját feleségét is.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei