Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Rémület a sivatagban

Könyvismertető

A regény hősei - túljutván emberfölötti megpróbáltatásokat és szenvedéseket, rémületet és iszonyatot jelentő fogságukon - úgy érzik, tulajdonképpen csak rövid ideig tartott megpróbáltatásuk. Az író azonban nemcsak hőseivel, olvasóival is el tudja hitetni, hogy a véletlenek egybeesésének látszó kis kalamajka és az ezt követő fogdai őrizetbevétel, majd az irracionális borzalmak végtelenségig tartottak, és csak visszanézve, "objektíven" jelentettek rövid időt. A nevadai sivatagban játszódó regény szinte halmozza a horrorelemeket és rekvizitumokat. Valóban csak erős idegzetű olvasók foghatnak bele az olvasásába.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei