Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Pierre Boulle: A dzsungel harcosai

Könyvismertető

A világhírű Pierre Boulle, a Híd a Kwai folyón (925236) szerzőjének legújabb könyve a vietnami háború idején játszódik. Az amerikaiak és ázsiaiak harcában az amerikaiak apró elektronikai szerkentyűkkel ("dzsungelfülekkel") igyekeznek győzni. A szerkezet követi a vietnamiak minden rezdülését, ezért pontosan bemérhetők hadállásaik. Az ázsiai emberek azonban sajátságos módon veszik föl a küzdelmet a receptorok ellen: a természeti környezetbe belesimuló lehallgató készülékeket fölfedezik, és ezután hamis hangokat imitálva tévesztik meg velük az ellenséget. Az először legyőzhetetlennek tetsző műszaki hadicsel így bumerángként üt vissza az amerikaiakra. - Érdekes, izgalmas, elgondolkodtató olvasmány.
Írta: Könyvtári Intézet

Pierre Boulle további művei