Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Jack Canfield: Erőleves a léleknek. 2. porció

Könyvismertető

A kötet anyagát összegyűjtő amerikai szerzőpáros személyiségfejlesztő tanfolyamokat vezet. A csoportfoglalkozásaikon résztvevők történeteiből állították össze könyvük anyagát, amolyan "lelki erőlevesnek" szánva azt. A rövid, többnyire egyoldalas történetkék azt példázzák, hogy a nehéz élethelyzetekből is van kivezető út, s az optimista szemléletű, mások szenvedéseit meghallgatni kész, társait szerető ember előbb vagy utóbb maga is szeretve lesz. Az ebben rejlő hatalmas erőt, a szerzők az élet "motorjának" tekintik. A kötet nyolc fejezetbe (A szeretetről; Szülőnek lenni; Az életről és a halálról; A hozzáálláson múlik; A tanulásról és a tanításról; Váltsd valóra álmaid!; Az akadályok legyűrése; Vegyes bölcsességek) rendezett történeteiből erőt meríthet minden ember, aki pillanatnyi helyzetét reménytelennek, kilátástalannak ítéli meg. - Széles körben ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Jack Canfield további művei