Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cs. Nagy Lajos: Nyelvtani elemzési munkafüzet 5-6. osztály

Könyvismertető

Cs. Nagy Lajos munkafüzete az általános iskola 5-6. osztályos tanulói részére készült; kiegészítője és szerves folytatása a Nyelvtani elemzési gyakorlókönyv. 5-6. osztály című kötetnek (l.: 925295). Anyaga társkötetével azonos témakörökből áll és ahhoz hasonló sorrendben épül föl (Ötödik osztály: az alsó tagozatos nyelvtani ismeretek rendszerezése, mondattan, szófajtan, alaktan, hangtan, új ismeretek. Hatodik osztály: tanév eleji ismétlés, szófajtan, alaktan). Az elemzési gyakorlatok kiegészülnek új típusú, alkotó feladatokkal, melyek megoldása a tanulók anyanyelvi kreativitását fejleszti. Az elemzési munkafüzet a gyakorlókönyvtől két ponton eltér: nem tartalmazza a feladatok megoldásait, és nem közöl ismétlésre, rendszerezésre alkalmas táblázatokat sem. A két segédeszköz - munkafüzet és gyakorlókönyv - együttes vagy külön-külön használata ajánlott. - Általános iskolák könyvtáraiban van a helye.
Írta: Könyvtári Intézet

Cs. Nagy Lajos további művei