Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Ház a világ végén

Könyvismertető

Poirot egyik bravúros nyomozását mutatja be Agatha Christie-nek ez a viszonylag korai regénye, ami a belga mesterdetektív régi ismerőseinek azért is érdekes, mert némiképp más figurával találkozhatnak benne, mint a későbbi, "klasszikus" Poirot-történetekben. A tengerparti, magányos ház ifjú hölgy lakóját életveszély fenyegeti, és Poirot-nak - legalábbis az első gyilkosságig - egészen különös feladattal kell megbirkóznia: egy potenciális gyilkost kell elfognia és ártalmatlanná tennie, vagyis egy még meg sem történt (de biztosra várható) bűnügyben kell nyomoznia. A nyomozás természetesen abszolút sikerrel jár, de az olvasó meglepetése is óriási: az írónő egészen különös "csavarokat" épített be történetébe.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei