Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Titkok

Könyvismertető

Egy szappanopera, egy többrészes hollywoodi tévéfilmsorozat forgatásáról szól Danielle Steel regénye. Az írónő "bravúrja" abban áll, hogy mintegy leleplezi: mennyire más a filmsorozat és a benne szereplők világa. Az egyik csupa szépség, ragyogás, öröm, harmónia, míg a másik telis-teli van esendőséggel, csúfsággal, irigységgel, csalással. Az ellentétet azonban nem élezi ki túlságosan a szerző. Végeredményben mindkét eseménysor egy másik, egy "fensőbb" világban játszódik, csakhogy míg az egyikben mindenki - főleg a nők - fiatalok, szépek és gondtalanok, addig a másikban láthatóvá válik néhány plasztikai műtét nyoma, szó esik néhány nem éppen huszonéves életkorról, szerelmi-szexuális csalódásról. A végig érdekfeszítően előadott, krimielemekkel is dolgozó mű maga is - afféle szépprózai szappanopera.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei