Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette fusi Jánoshalma 2013. március 25. 15:03
elvesztette Attila75 Pécs 2015. március 17. 20:54

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Szepes Mária: A vörös oroszlán

Könyvismertető

A fantasztikus regény címe a csodaszer neve, amely az ólmot arannyá változtatta, a halálos betegeket meggyógyította, a halandókat halhatatlanná, de legalábbis nagyon hosszú életűvé tette, és a kiválasztottakat képessé arra, hogy előző életeikre és cselekvéseikre emlékezzenek. A vörös oroszlán a bölcsek köve, az alkímia terméke. Az alkimisták nemcsak aranyat kívántak előállítani, hanem birtokába szerettek volna jutni az életelixírnek, amely örökéletűvé teszi az embert, sőt a fennköltebb gondolkodásúak vágya az volt, hogy a szer segítségével elérjék a transzmutációt, a lélek megnemesítését, arannyá változtatását. A történet főszereplője a 16. század első harmadában született, és más-más testben, más-más néven a 18. század végéig, a 19. század elejéig élt, de semmi bizonyosság nincsen arról, hogy ne élne a mai napig is. Az ő öt életét kíséri végig a regény, amelyben a csodálatos életelixír megszerzéséért folyik a harc. - A spirituális témák iránt érdeklődő olvasóknak ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Szepes Mária további művei