Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Moldova György: Lámpaláz

Könyvismertető

Moldova valójában komoly műnek szánta Lámpalázát: azt kívánja, szinte kézikönyvszerűen bemutatni benne, hogyan kell, hogyan illik és célszerű viselkednie annak, akit meginterjúvolnak, megszólítanak a médiákban. Használható a kötet erre a célra is, ám annál sokkal inkább "moldovásabb", semhogy igazi kézikönyvnek tekintsük. A szerző ugyanis - bölcs és atyai tanácsait osztogatván - fergeteges szatírával mutatja be a riporterek, rendezők, közvélemény-csinálók viselt dolgait. Önmagában is kacagtató (és egyúttal mélységesen felháborító, elkeserítő) a mű, ám kivált azoknak nagyon tanulságos, beavató és mulattató jellegű, akik nemigen aspirálnak a tévében megszólaltatottak rangjára, ám számos ilyen interjú, nyilatkozat nézői. A színfalak mögé tekinthetnek Moldova jóvoltából, és nemcsak kitűnően szórakozhatnak a könyv olvastán, de nagy leleplezéseknek is tanúi lehetnek. - A legjobb Moldova-szatírák közül való, széles körben érdemes ajánlani.
Írta: Könyvtári Intézet

Moldova György további művei