Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: Kéz a sziklán

Könyvismertető

Amerika és Anglia legkülönbözőbb helyszínein zajló, rejtélyes természeti jelenségek indítják közös expedícióra a regény főszereplőit. A fiatal Mayfield doktor gyermekpácienseinek a megváltozó vércsoportjára szeretne racionális magyarázatot találni. North százados a temetőben, a Davies boszorkány sírja mellett talált, halált okozó őskőkori amulett keletkezése után nyomoz. Barbara Hanish, a neandervölgyi barlang feltárása során társait öngyilkosságra kényszerítő geofizikai kisugárzás "forrását" kutatja. Laura Fisbach régész pedig Angliában, a kőkorszakiak építkezési szokásaira irányuló megfigyelései közben látott, társa életét követelő természetfeletti lény, a Zöld Szörny felbukkanásának okát próbálja megérteni. Ami valamennyiük ügyében közös motívum, az a különböző helyszíneken felbukkanó, kőbe vésett fenyegető jel: a csonka ujjú kéz lenyomata. Az események láncolata egymáshoz kapcsolja a szereplők sorsát, és a Pireneusokba - a Földet átszelő titokzatos erővonalak, az ún. ley-vonalak metszéspontjainak egyik helyszínére - vezeti el őket, ahol hamarosan megtapasztalják, hogy a sziklába vésett tenyérlenyomat nem csupán figyelmeztető jel, mert a titkához túl közel merészkedők életükkel fizetnek.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei