Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Poirot munkában

Könyvismertető

A krimirajongók népes táborának kedvére lesz a műfaj klasszikusának, Agatha Christie-nek, a Poirot munkában című, tizenegy elbeszélést tartalmazó kötete. Az írások főszereplője Hercule Poirot, a kis termetű, kackiás bajúszú, naívnak látszó, ám zseniálisan gondolkodó mesterdetektív. ; A vadászlak rejtélye történetében Poirot-ot éppen influenza tartja ágyban, ám ez nem akadályozza abban, hogy - állandó munkatársa, Hastings kapitány segítségével - telefonon keresztül irányítsa a nyomozást. Zseniális következtetéseivel fényt derít a vadászlakban elkövetett gyilkosságra, ahol a Havering házaspár nagybátyját puffantotta le a tettes. Mrs. Middleton, a házvezetőnő felettébb gyanús, az igazi meglepetés azonban akkor következik, amikor kiderül, hogy Mrs. Havering és a házvezetőnő egy és ugyanaz a személy. A "nyugat csillagának" kalandja, a címben megnevezett ékkő körül bonyolódik, s mivel a feltételezések szerint az ékszerből kettő van, Poirot-nak kell kiderítenie, hogy valójában ki birtokolja az igazi kincset. Az egyiptomi sír babonája a piramisok tövében ásatást végzők - rejtélyes és hirtelen - halálával kapcsolatos nyomozásról szól, s a történet végén lehull a lepel dr. Amesról, aki - pusztán anyagi érdekből - sorra mérgezte az embereket. - A műfaj és az írónő kedvelőinek igazi, kellemes kikapcsolódást ígér a kötet.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei