Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette radagnese Győr 2014. június 9. 12:04

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Várnak rád a hegyek

Könyvismertető

Mary, Tanya és Zoe, három egykori iskolatárs a wyomingi hegyek festői környezetébe készül nyári vakációjuk közös eltöltésére. Látszólag mindhárman sikeresek. Mary Stuart eszményi háziasszony, húsz éve él boldog házasságban jól menő ügyvéd férje oldalán. Tanya híres énekesnő és filmszínész, Zoe pedig az AIDS vírus kutatásában és gyógyításában vívott ki magának elismerést. Együttlétük során azonban hamarosan kiderül, hogy a jó barátnők súlyos magánéleti válsággal küszködnek. Mary Stuart egy éve temette el húszévesen öngyilkosságot elkövetett fiát, és azóta házassága is megromlott. Tanya népszerűsége következtében képtelen tartós kapcsolat kiépítésére. Zoe pedig - miután egyik betege kezelése közben megfertőződött a pusztító vírussal - rettegve gondol jövőjére. A békés és szép környezet hozzásegíti őket, hogy újra végiggondolva életüket - megtalálják a megoldást problémáik rendezésére. A regény mostani kiadása mindenben - ISBN számát tekintve is - megegyezik a 9711253. tételszámon ismertetett kötettel.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei