Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Csabay Katalin: Lexi iskolás lesz

Könyvismertető

A korábbi Lexi (9709053) kötethez hasonlóan a kiadvány célja most is a játékos készségfejlesztés, de míg az előző kötet feladatai a készségek alapozását segítették, a Lexi iskolás lesz című iskola-előkészítő mesetankönyv megoldandó fejtörői már a magasabb szintű, több irányú fejlesztést szolgálják. Ennek megfelelően témái a térbeli tájékozódás, irányismeret-, a hallási figyelem-, a ritmus, a sorrendiség és az emlékezet-, az anyanyelvi-, a kézügyesség és az író-rajzoló mozgás fejlesztéséhez kínálnak színes feladatlapokat, fekete-fehér színnyomású gyakorlólapokat és - mellékletként - a tanultak elmélyítését segítő sok-sok kivágható társasjátékot. A tanulás irányát - Cili és Palkó rövid történetein keresztül - a képek alján feltüntetett gyerekekhez szóló (felolvasásra váró), illetve a gyakorlás célját kiemelő, a felnőtteknek szánt útmutatások határozzák meg. - A magánhasználatra való mesetankönyv óvodapedagógusoknak és iskolába készülő gyermekek szüleinek ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Csabay Katalin további művei