Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Homor Péter Sopron 2013. március 22. 12:04
elvesztette BGE KVIK Idegenforgalmi Szakkönyvtár Budapest 2017. március 23. 13:44

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stendhal: A pármai kolostor

Könyvismertető

A romantika egész kelléktárát felhasználó fordulatos regény főhőse, Fabrizió, a waterlooi csata után szenvedélyesen veti bele magát a különböző fajsúlyú szerelmekbe és a velük járó életveszélyes kalandokba. Egy összeütközésben megöli rátámadó vetélytársát, s börtönbe kerül. Itt ismeri meg a nagy szenvedélyt: a börtönparancsnok leánya iránt lobban szerelemre, akit jóformán nem is ismer. Boldognak érzi magát börtönében, de kimenti onnan egy másik nagy szenvedély: nagynénjének, a pármai nagyhercegi udvar ünnepelt szépasszonyának iránta érzett, anyáskodó gyöngédségnek álcázott szerelme. A szerelmesek szenvedélyükben végül mindhárman elemésztik egymást és önmagukat.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Stendhal további művei