Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: A legdrágább kincs

Könyvismertető

A húszéves Edwina azon a tragikus éjszakán, amikor öt kisebb testvérével együtt kell beszállnia a süllyedő Titanic mentőcsónakjába, elveszíti vőlegényét és szüleit. Anyjuk nem tart velük, mivel nem tudja elhagyni férjét, akinek a süllyedő hajón kell maradnia. A tragédia után Edwina egyedül neveli a gyerekeket, miközben vegyes érzelmekkel gondol anyjára: sehogyan sem tudja elfogadni, hogyan lehetett a férje iránti szerelem erősebb, mint a gyermekei iránt érzett szeretete. Ezt csak később érti meg, amikor az ő életébe is belép valaki, akiért kész lenne mindent vállalni.
Írta: Könyvtári Intézet

Danielle Steel további művei