Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Ady Endre: Összes versei

Könyvismertető

A kiadás az összes versek korábbi kiadásainak (legutóbb: 9522092) szerkezeti fölépítését mutatja: az eredeti Ady-kötetek megjelenésének sorrendjét követő törzsanyag után a Kötetekbe nem sorolt versek következnek. A szövegközlés - a népszerű és nem tudományos igényű publikációk lehetőségének keretén belül - igyekszik mindinkább a költő eredeti szándékát érvényesíteni. Kritikai kiadás híján, a különféle változatok közül esetenként a szerkesztői döntés választotta ki a legautentikusabbat. Néhány szövegjavítás és a jegyzetek részleges bővítése mellett egyedül csak A brigád haragja című költemény került be a kötetbe eddig nem sorolt versek közé. - Nagyobb könyvtáraknak példányszám-kiegészítésre ajánlott.
Írta: Könyvtári Intézet

Ady Endre további művei