Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Csabay Katalin: Lexi. Készségfejlesztő feladatlapok 5-7 éveseknek a diszlexia megelőzéséhez

Könyvismertető

Iskolába kerülő gyermeknél néha még éretlenek azok a funkciók, melyek a biztonságos, örömteli tanulás feltételeit megteremthetik. Fogalmazási nehézségek, mozgáskoordinációs problémák vagy a rajzkészség fejletlensége mind-mind akadályai lehetnek a későbbi tanulásnak. A gyerekek figyelme ebben a korban még sokszor csapongó, huzamosabb ideig nehezen köthetők le valamilyen foglalatossággal. A könyv feladatai - Cili és Palkó rövid történetein keresztül - ahhoz nyújtanak segítséget, hogy a szülő vagy óvónő vezetésével a gyermekekben kialakuljanak azok a készségek, melyek az olvasás és írás elsajátításához vezetnek. A színes készségfejlesztő feladatlapokhoz fekete-fehér színnyomású gyakorlólapok és a tanultak elmélyítését segítő, 16 darab kivágható melléklet kapcsolódik. A tanulás irányát a lapok alján feltüntetett utasítások határozzák meg. A kötet bevezetője a szülőknek szól, útmutatásai alapján ellenőrizhető, hogy a gyerekek jól hajtották-e végre a feladatokat. - A magánhasználatra való mesetankönyv óvodapedagógusoknak és az óvodás korú gyermekek szüleinek ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Csabay Katalin további művei