Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Livia Budaörs 2012. március 23. 18:53

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vavyan Fable: Sárkánykönny

Könyvismertető

Navia pszichológusként dolgozik a rendőrségnél, és olyan erős és felkészült, hogy nő létére gyakran részt vesz a kommandós alakulat akcióiban is. Mindkét területen szerzett tapasztalataira nagy szüksége van, amikor egy pszichopata gyilkos őt szemeli ki következő áldozatául. A merénylő ugyanis - aki hosszasan udvarol, majd a házasságkötési ceremónia közben brutális módon meggyilkolja áldozatait - soha nem hagy nyomot maga után. A lány mellé ezért védőőrt rendelnek ki, a kitűnő szakmai tudású és vonzó tiszt, Seymour személyében. Az ő "gondoskodása" és rejtett csapdái sem rettentik vissza azonban a gyilkost tervétől. Éjszaka látogatja meg a lányt, távollétében az ágyába fekszik, legintimebb holmijain hagyja kézjegyét, és egyre sürgetőbben figyelmezteti kézfogójuk közeledő napjára. Navia lassan rájön, csak úgy menekülhet meg, ha a férfi személyiségét megfejtve sikerül időben lelepleznie.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Vavyan Fable további művei