Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Márkus István Pécs 2015. március 21. 14:16

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: A Bertram szálló

Könyvismertető

A Bertram Szálló London egyik patinás, a viktoriánus időket idéző hotelje. A szálló egyik törzsvendége, Pennyfeather kanonok tudományos konferenciára Svájcba utazik. Azonban sem oda, sem vissza a szállóba nem érkezik meg. A köztiszteletben álló, ám roppant szórakozott kanonok eltűnésének időpontjában kirabolnak egy ír postavonatot. Néhány szemtanú a banditák között Pennyfeather urat véli felismerni. A kanonok néhány nap múlva előkerül, de kisebb agyrázkódása miatt nem emlékszik a vele történtekre. Feltűnik a szállóban a botrányairól híres, még mindig szép Lady Sedwick, sőt Olaszországból frissen hazatért, sugárzóan fiatal lánya, Elvira is és mindkettőjük szerelme, Malinowski, a bukott autóversenyző. A nyomozást végző Davy felügyelő és a bűbájos öreg hölgy, Miss Marple apró eseménymozaikok türelmes összeillesztésével derítenek fényt a kanonok eltűnése és a Bertram Szálló titkára.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei