Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: A föld alatti piramis

Könyvismertető

A New York-i magándetektív, Nelson különös megbízást kap: kutasson fel egy ismeretlen helyen tartózkodó fiatalembert, akinek mindössze a keresztnevét tudja és egy csecsemőkori fényképe áll rendelkezésére. Különös a megbízó is: az USA egyik leghatalmasabb maffiavezére, akinek üzenetét egy furcsa keménykalapos emberke közvetíti, lefűrészelt csövű puskával a kabátja mélyén. Nelson, a "magánzsaru" elvállalja a megbízást, sőt bravúrosan teljesíti is. Mire azonban ezt eléri, fantasztikus kalandokba bonyolódik. A fordulatos, izgalmas epizódok tömegében bővelkedő, humorral is tarkított történet, a krimi és a tudományos-fantasztikus regény ismérveit ügyesen elegyíti. - Műfajából kiemelkedő, szórakoztató regény.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei