Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Miskulancia Budapest 2014. április 6. 15:50
elvesztette József Orosháza 2017. március 25. 10:40

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Életjel

Könyvismertető

Marissa Blumenthal sikeres bostoni gyermekorvos, aki a szokásos évi nőgyógyászati vizsgálaton, fél évvel az esküvője után tudja meg, hogy valami nincs rendben nála. Mivel gyermeket szeretnének, egy magánklinikára jár kezeltetni magát, ahol - egyetlen lehetséges megoldásként - a rendkívül költséges in vitro megtermékenyítést javasolják számára. Négy sikertelen próbálkozás és az elszenvedett tortúrák után megromlik a házassága, ezért pszichológusa tanácsára elmegy abba a klubba, ahová gyermektelen házaspárok járnak. Itt találkozik régi barátnőjével, Wendy Wilsonnal, aki időközben szintén orvos lett, s kiderül, hogy mindkettőjüknek ugyanaz a baja: tébécés fertőzés okozta petefészek elzáródás, továbbá hogy mindkettőjüket ugyanazon a klinikán kezelik. A klubban három további sorstársukra akadnak, s ez annál is furcsább, mert a tébécé tünetei egyikükön sem jelentkeztek más szervekben. Az orvosi szaklapból értesülnek róla, hogy egy ausztrál orvos huszonhárom ilyen esettel találkozott hazájában. A két orvosnő nyomozni kezd, Ausztráliába utaznak, s amikor Wendy az óceánon balesetnek álcázott gyilkosság áldozata lesz, Marissa már sejti, hogy nemzetközi orvosmaffiának eredtek a nyomába.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei