Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Wass Albert Könyvtár és Múzeum Tapolca 2015. március 19. 11:20
elvesztette Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár Balatongyörök 2017. november 2. 16:29
megtalálta Mónika Balatongyörök 2017. november 4. 08:02
elvesztette Mónika Balatongyörök 2018. március 23. 20:02

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Ha a háborúnak vége

Könyvismertető

Az 1920-as években Japánban kezdődik a történet, amikor a hagyományos neveltetésű Hidemi és a modern gondolkodású Masao Takashimaya öszeházasodnak. A férfi kívánsága szerint lányukat, Hirokót az Egyesült Államokba küldik tanulni. Az ott élő rokonok pártfogásba veszik a tartózkodóan viselkedő fiatal lányt, és partit rendeznek a kedvéért. Itt ismerkedik meg Peterrel, az amerikai fiúval és egymásba szeretnek. A háború azonban elválasztja egymástól a fiatalokat. A Pearl Harbor-i japán támadást követően az Amerikában élő japánok élete nagyon nehézzé válik. Hirokónak el kell hagynia a kollégiumot, és rokonaival együtt egy gyűjtőtáborba, majd fogolytáborba kerül. Petert behívják katonának és részt vesz az európai harcokban. A háború után Hiroko egyik iskolatársnőjénél cselédként dolgozik, ahová magával viheti Petertől született kisfiát is. Amint lehetősége nyílik rá, visszatér Japánba, hogy szüleit felkeresse. Apja és anyja egy bombatámadás során meghaltak, találkozik viszont halottnak hitt szerelmével, Peterrel.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei