Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Győr 2008. április 8. 15:55
elvesztette Balassáné Margó Siófok 2009. október 23. 13:23
elvesztette radagnese Győr 2018. augusztus 11. 11:38

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Felix Salten: Bambi

Könyvismertető

Egy őz élettörténetét követi nyomon a könyv, első botladozó lépéseitől fogva egészen addig, míg ő maga nem válik azzá a nagy tekintélyű bölcs öreg őzzé, kinek méltóságteli viselkedését olyannyira tisztelte ifjú korában. De mindaddig tanul és tanul: megtanulja ösztönei szavát, megtanulja rettegni az embert. Megismeri a szerelmet, a hímek párviadalát, a halált, anyja eltűnését, az erdő-mező megannyi más állatát. Az erdővel, az élettel ismerkedő őzike immár klasszikus története - 6-10 éves gyerekeknek ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Felix Salten további művei