Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: A halálsoron

Könyvismertető

A folytatásokban közölt hatkötetes regény ötödik részében, Paulie Edgecombe börtönőr elhatározza, hogy segít a börtönigazgató agydaganattól haldokló feleségén, Melindán. Az éjszaka leple alatt John Coffeyt, a különleges gyógyítóerővel megáldott néger óriást szeretné kiszöktetni az asszonyhoz. A gonosz börtönőr, Percy azonban megsejt valamit, és meg akarja akadályozni a terv végrehajtását. Ekkor Edgecombe elkábítja, kényszerzubbonyba öltözteti és bezárja a sötétzárkába. Coffey ezután akadály nélkül eljuthat a börtönigazgató házába, ahol a nagybeteg Melindából "kiszívja" a kórt. Az asszony szemmel láthatóan újra egészséges lesz, ám a néger óriás nem tudja "kiköhögni" magából az asszonyból "kivett" betegséget. Hajnalban - amikor senki nem látja őket - a börtönőr visszajuttatja Coffeyt a börtönbe, s talán megúsznák a titkos kirándulást, ám az éjszakának még nincs vége.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei