Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette regregreg Szeged 2017. június 11. 19:42

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Nancy Fisher: Különleges kezelés

Könyvismertető

Az évekig középszerű baseballcsapat, a Comets három játékosa hirtelen kiemelkedő teljesítményt mutat. A csapat tulajdonosa, Morgan Hudson piperecikk-gyáros rendkívül elégedett, hiszen a csapat jó játéka kiváló reklám a cégének, csakúgy mint Robin Kennedy újságírónőnek a csapatról írott cikke. A szuperjátékosok rejtélyével kapcsolatban a legvadabb találgatások látnak napvilágot, ám a tesztek nem mutatnak ki tiltott teljesítménynövelő szereket. Adam Salt sportorvos - aki maga is régi rajongója a csapatnak - ugyancsak különösnek találja a játékosok kimagasló teljesítményét. Sportkapcsolatait felhasználva tagja lesz a Profi Klub nevű edzőteremnek, ahol a Comets játékosai a mérkőzésekre készülnek. Itt találkozik az újságírónővel, aki újabb cikkéhez kéri fel szakértőnek a doktort. Amikor a három szuperjátékoson agykárosodásból eredő idegrángások és dührohamok jelentkeznek, és valaki megöli a Profi Klub tulajdonosát, Salt doktor és az újságírónő együtt kezdenek nyomozásba, hogy kiderítsék, mi is történt valójában.
Írta: Könyvtári Intézet

Nancy Fisher további művei

  • Szérum
  • Polcokon

    Még senki se tette publikus polcra.