Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár Balatongyörök 2018. május 4. 14:33

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

William Diehl: Legbelső félelem

Könyvismertető

A Chicagóban szinte szentként tisztelt Richard Rushman érseket bestiális kegyetlenséggel meggyilkolják. A parókiával egybeépült templomban rátalálnak a feltételezett gyilkosra, Aaron Stamplerre. A fiatalember évek óta ismerte az érseket, jó viszonyban álltak egymással, Aaron a ministránsok egyike volt. A bíróság a város sztárügyvédjét rendeli ki a fiú védelmére, abban a meggyőződésben, hogy Martin Vail ezúttal pert veszít, és Aaront halálra ítélik. A perben Jane Venable ügyésznő lesz az ellenfele, aki ezúttal szeretne elégtételt venni azokért a kudarcokért, amelyeket a korábbi tárgyalások során vele szemben elszenvedett. Aaron, a szelíd, angyalarcú, különleges intelligenciával rendelkező fiú a tárgyi bizonyítékok ellenére tagadja a vádat. Azt állítja, hogy jelen volt a gyilkosságnál, de nem látta a gyilkost, semmire sem emlékszik, mert számára néhány percre "elveszett az idő". Vail - mint várható - mindent elkövet, hogy megmentse a fiatalembert a villamosszéktől, ezért nyomoztatni kezd "előélete" után, sőt a kiváló pszichiáternőt, Molly Arringtont is bevonja a vizsgálatokba. A kutatás meghökkentő eredménnyel jár.
Írta: Könyvtári Intézet

William Diehl további művei