Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Rejtő Jenő: Texas Bill, a fenegyerek

Könyvismertető

Kínos dolog, ha valaki véletlenül elrabolja egy másik ember feleségét, különösen pedig a Vadnyugaton az, ahol a nőrablás a halállal büntetendő cselekmények sorában közvetlenül a lólopás után következik. Nincs más hátra: menekülni kell, mert a férj különben sem béketűréséről közismert, hideg tekintetétől még a "becsületben megőszült" rablógyilkosok is rettegnek. Bill, a vétlen nőrabló szilárd elveket vall: az utolsó oldalakig nem szeret bele abba, akit elrabolt, hiszen rablóetika is van a világon. Igaz, hogy idejük sem lenne effélére, hiszen nem mindennapi kalandokon mennek keresztül. A sztori soványka és sablonos, de Rejtő fergeteges humora elegendő biztosíték arra, hogy az olvasó az első laptól az utolsóig kitűnően szórakozzék.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Rejtő Jenő további művei