Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Széchenyi István Gimnázium könyvtára Pécs Pécs 2010. március 25. 08:51

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Rejtő Jenő: Menni, vagy meghalni

Könyvismertető

A regény - mint Rejtő Jenő művei általában, - a bűnügyi és a légiós történetek elemeit egyesíti sajátos összetételben. Cselekménye hol afrikai esőerdőkben, hol a londoni tőzsdén játszódik, szereplői nagy kincsre szert tett légionáriusok, akik "magánexpedícióval" igyekeznek vagyonukat biztonságos helyre menekíteni, ám rengeteg bonyodalom után, a könyv végére szinte mindenki kénytelen bevallani, hogy nem azonos önmagával. Az író verbális humora ezúttal nem oly pazarló bőségű, mint java regényeiben, a Menni, vagy meghalni? inkább a temérdek titokkal teli sztorinak köszönheti vonzerejét.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Rejtő Jenő további művei