Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Popper Péter: Istenek órája

Könyvismertető

A közismert tévésorozatnak, az Istenek órájának "sűrítménye" a most megjelent, inkább képeskönyvnek, semmint szöveges összefoglalásnak tekinthető mű. A szerző (és a tévésorozat vezetője) valláspszichológiaként határozza meg könyve tárgyát, ám nem azt nyújtja, amit a valláspszichológiai összefoglalások, szak- és ismeretterjesztő munkák szoktak, vagyis nem a vallási élmények, jelenségek, magatartások és felfogások lélektani elemzését, hanem valamiféle laicizált misztikát, isten- és üdvkeresést, amely meglehetősen határtalannak tűnik fel, hisz Popper Péter minden vallási jelenséget megérteni és minden istenkeresést osztani látszik. Az illusztrációk pedig javarészt közismert képzőművészeti ábrázolások, illetve nem túl logikusan a témakörhöz csatolt fotók (pl. Hitlerről, Sztálinról vagy Csernobilról stb.). - A vallási jelenségeket megismerni és megérteni kívánók gyorsolvasmánya.
Írta: Könyvtári Intézet

Popper Péter további művei