Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Isabella

Könyvismertető

Isabella boldog házasságban és jómódban él Rómában férjével, Amadeóval és kisfiával, Alessandróval, ám egy napon férjét elrabolják, és az emberrablók tízmillió dollár váltságdíjat követelnek a szabadon bocsátásáért. Isabella a rendőrséghez fordul segítségért, erre az emberrablók megölik a férfit. Az asszony - aki egy nagy divatház tulajdonosa - elkeseredésében a munkába temetkezik és testőrökkel veteti körül magát, azonban végképp összeomlik az újabb - később hamisnak bizonyuló - hír hallatára, mely szerint a kisfiát is elrabolták. Békességet lelni az Egyesült Államokba utazik a barátnőjéhez, Natasához. Itt ismerkedik meg Corbett Ewinggal, akivel egymásba szeretnek. Időközben kiderül, hogy a férfi meg akarja vásárolni az asszony tulajdonában lévő nemzetközi divatházat. Isabella kételkedik Corbett érzéseiben, s ezért viszautazik Rómába. Időközben az olasz rendőrség elfogta az emberrablókat, s Isabella is jelen van a tárgyaláson. Amikor a hallottak hatására ismét összeroppan, rájön, hogy valóban számíthat az őt őszintén szerető Corbett Ewingra.
Írta: Könyvtári Intézet

Danielle Steel további művei