Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cynthia Parker: Megbélyegezve

Könyvismertető

Andrea Smith, Texas egyik kisvárosának gyorsbüféjében dolgozik. Apja örökösen részeg, s brutális viselkedésével megfélemlíti egész családját. Egyszer, amikor Andrea hazamegy, vérbefagyva találja a konyhakövön édesanyját. A részeg apát - aki megölte feleségét - letartóztatják. A lánynak ezután, a szégyenbélyeggel homlokán nincs maradása a városkában. Táncosnőnek áll be egy távoli vidék mulatójába, ahol ismét szembetalálkozik - most foglalkozása miatt - az emberek megvetésével. Ekkor kéri meg a kezét egy idős úr, s bár örömmel mond igent, a lelke mélyén sejti, hogy nem lesz boldog ez a házasság.
Írta: Könyvtári Intézet

Cynthia Parker további művei