Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vavyan Fable: Könnyű álom

Könyvismertető

Az író előző regényeiből megismert Kyra Eleison és partnere Vis Major az éjszakában járőröző rendőrök. A történetben Kyra nővére nyaralni megy, ezért huga gondjaira bízza két vásott fiát, Richit és Bogart. A fiúk a csomagjukban két hatalmas kígyót is hoznak a rendőrnő lakásába. Mozgalmas családi élet veszi kezdetét, amit még tovább bonyolít a két "zsaru" munkája, akik prostituáltakat és gyanús körülmények között eltűnt lányokat akarnak felkutatni. A "Fertő City"-ben sikerül kézre keríteni a bűnösöket, pisztolyok dördülnek, folyik a vér, s a páros végül a legképtelenebb helyzetből is kivágja magát.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Vavyan Fable további művei