Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette S. Anna Kecskemét 2012. március 23. 15:11
elvesztette dfgbibl Szeged 2014. március 21. 07:51
megtalálta eneszs Szeged 2014. március 21. 17:18
elvesztette Szekeres Eszter Siófok 2015. március 20. 13:30

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Rejtő Jenő: Az ellopott futár

Könyvismertető

Az ellopott futár főszereplője egy Prücsök nevű fruska, akinek édesapját tévedésből súlyos börtönbüntetésre ítélték. A kislány elhatározza, hogy minden áron megmenti apját. A kikötő és a vásárcsarnok legsötétebb sikátoraiban veri fel tanyáját, mert csak az itt éldegélők hajlandók segíteni neki. Prücsök - segítőtársaival együtt - ezernyi furfanggal próbálja rávenni Mervin főbírót apja perújrafelvételére. Sok-sok bonyodalom, félreértés, mázsás pofonok után minden jóra fordul: az apa kiszabadul, Prücsök is boldog lesz az ellopott futár, a daliás százados oldalán. - Kellemes kikapcsolódást nyújt.
Írta: Könyvtári Intézet

Rejtő Jenő további művei