Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Jack Canfield: Erőleves a léleknek

Könyvismertető

Az Amerikában élő, népszerű rádiós és televíziós személyiségfejlesztéssel foglalkozó két szakember kötete ezúttal nem direkt tanácsok gyűjteményével kívánja a helyes életvezetési utat kijelölni olvasói számára. Több mint száz ember sorsából merített történeteket gyűjtöttek egybe és foglaltak tematikus csoportokba (A szeretetről; Szeresd önmagad!; Szülőnek lenni; A tanulásról; Váltsd valóra álmaid!; Az akadályok legyűrése; Vegyes bölcsességek), hogy a gondolatébresztő példák sokaságának tanulságain keresztül segítsenek embertársaiknak az élet válságos helyzeteiben.
Írta: Könyvtári Intézet

Jack Canfield további művei