Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Bagdadba jöttek

Könyvismertető

Victoria Jones, az elbűvölő gyors- és gépírónő beleszeret egy jóképű fiatalemberbe, Edwardba, akinek azonban sürgősen Bagdadba kell utaznia. Victoria elhatározza, hogy mindenképpen a fiú után megy, ezért ajánlkozik a szintén oda tartó törött karú Mrs. Clipp mellé kísérőnek. A bagdadi szállodai szobájában aztán különös dolgok történnek: egy haldokló esik be hozzá, akit szíven szúrtak, majd kisvártatva egy ügynök érkezik, aki elmondja a lánynak a meggyilkolt férfi, Carmichael történetét: egy világhatalomra törő földalatti mozgalom felgöngyölítésén dolgozott, amelyről csupán néhány embernek vannak pontos információi. Ezek közé tartozott Carmichael is, s már csak a nemzetközi bank igazgatójának titkárnője, Anna Scheele van közülük életben, aki egyébként nagyon hasonlít Victoriára.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei