Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Városi Könyvtár Szarvas Szarvas 2015. március 21. 09:45
elvesztette József Szeged április 13. 14:35

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Ragály

Könyvismertető

Az orvoskrimi főszereplője, Jack Stapleton amerikai szemészfőorvos virágzó magánpraxist tudhat magáénak, amikor egy egészségbiztosító társaság romlásba dönti. Stapleton a csőd szélére jutva úgy dönt, hogy törvényszéki orvosszakértőnek képezi át magát. Ám ekkor szörnyű tragédia töri ketté életét, felesége és két kislánya repülőgép-szerencsétlenség áldozata lesz. Ettől kezdve gépiesen folytatja tovább orvosi tevékenységét. Apátiájából a Manhattan General kórházból - melyet az őt tönkretevő cég üzemeltet - elinduló Ragály rázza fel. Rejtélyes kór szedi áldozatait, melynek kiderítésére a rendőrséget is bevonják a tehetetlen orvosok. Az ügy egyre szövevényesebbé és bonyolultabbá válik, amikor bérgyilkosok Stapleton életére törnek. Szerencsére a nyomozás közben Jack új társra talál, Terese Hagen igazgatónő személyében; végül ez a kapcsolat segít az igazság kiderítésében. S bár a doktor már az ügy kezdetén sejti, hogy embertelen üzleti érdekek mozgatják a ragály terjedését, a végkifejlet azonban őt is, az olvasót is elképeszti.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei