Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Zirc 2008. március 30. 17:36
megtalálta Anonymus Zirc 2008. június 22. 13:11
elvesztette Anonymus Székesfehérvár 2008. június 22. 13:12
megtalálta Anonymus Székesfehérvár 2008. június 22. 14:37
elvesztette Márton Barna Tahitótfalu 2009. április 16. 07:17

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.

Popper Péter: A belső utak könyve

Könyvismertető

A belső utak könyve (önálló kiad.: 850961) szokatlan vállalkozás: kísérlet arra, hogy az önismeret és önfejlesztés a mai ember számára hasznosítható módszereinek közreadásával segítse mindazokat, akik "a belső elégedetlenség, a változás, a fejlődés sürgető igényével nézik önmagukat, és saját erejükből szeretnének önismerethez, önfejlesztéshez jutni".
Írta: Könyvtári Intézet

Popper Péter további művei