Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Nora Roberts: Édes bosszú

Könyvismertető

A regény főszereplője, Adrianne a kis arab ország, Jakir dúsgazdag királyának és a hajdan ünnepelt amerikai filmszínésznőnek, Phoebe Springnek a leánya. A király ugyan gyűlöli a feleségét, amiért a házasságkötés után is megmaradt kereszténynek, és csak egy leánygyermeket szült, mégsem engedi el. A háremből való szabadulást - egy párizsi utazás során - a szökés hozza meg az asszony és kislánya számára. Az újrakezdés reményével térnek vissza Amerikába, de az ekkor már súlyos mániás depresszióban szenvedő színésznő az alkohol és a kábítószer rabja. Adrianne gondoskodik eltartásáról és orvosi kezeléséről, s ehhez a pénzt betörések révén szerzi meg. Édesanyja halála után egyetlen cél lebeg a szeme előtt, visszaszerezni anyja jegyajándékát, a páratlan értékű ékszert, a Napot és a Holdat. Hamarosan találkozik egy férfival, Philip Chamberlainnel, aki egykor maga is híres ékszertolvaj volt, s most az Interpol alkalmazásában a rejtélyes betörő után nyomoz. Ez a találkozás mindkettőjük életét megváltoztatja.
Írta: Könyvtári Intézet

Nora Roberts további művei