Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Parker Pyne nyomozásai

Könyvismertető

Parker Pyne irodája a "szívügyek orvoslására" rendezkedett be, s naponta megjelenő újsághirdetése nyomán sok boldogtalan ügyfél keresi fel: férje hűtlensége miatt elkeseredett, középkorú feleség, kalandot kereső, leszerelt katona, válni nem akaró boldogtalan férj, hatalmas vagyonnal rendelkező, mégis életunt özvegyasszony, munkája egyhangúságából menekülő, izgalmakra vágyó kishivatalnok. Parker Pyne mindenki problémáját orvosolni tudja; gyakran úgy intézi a dolgokat, hogy az ügyfél észre sem veszi az élete folyását megváltoztató, körültekintően és tapintatosan megszervezett "beavatkozást". Parker Pyne akkor sem hagyja abba a munkát, amikor szabadságra megy, mert segítséget igénylő, bajba jutott emberek és megoldásra váró, zavaros ügyek mindenütt - vonaton vagy akár a sivatagi karavánban utazva is - akadnak.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei