Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Gyalázat

Könyvismertető

Egy amerikai kisvárosban John Adams, a kiváló férj, ügyvéd és családapa hírében álló férfi megtörten áll felesége koporsója mellett. A hazatérés után a családi ház borzalmas tragédia színhelyévé válik. Grace, a lányuk, aki évek óta - anyja kedvéért - tűrte el apja mocskos szexuális zaklatásait, most megöli a férfit. Ettől kezdve a lány a poklok legmélyebb bugyrait járja meg. Senki nem hisz a szavának, börtönbe kerül. A női zárkában találkozik Jork Molly pszichiáterrel, aki bízik Grace-ben és igazi barátja lesz. Szabadulása után megpróbál talpraállni, egy New York-i ügyvédi irodában dolgozik, s itt főnöke, Charles Mackenzie oldalán végre megismeri az igaz szerelmet. A múlt azonban tovább kísért.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei