Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Sorvadj el!

Könyvismertető

Az álmos amerikai kisváros jónevű ügyvédje, Billy Halleck feleségével, Heidivel egy éjszakai partiról hazatérve, autójukkal halálra gázolnak egy cigánylányt. A bíróság felmenti a házaspárt, ám a tárgyalásról kifelé menet a lány apja, Taduz Lemke - zsugorodott arcú, félelmetes szagú öregember - Sorvadj el kiáltással megátkozza Billyt. A 120 kilós férfi e naptól kezdve rohamosan fogyni kezd, éjjelente rémálmok gyötrik, s már jártányi ereje is alig van. Barátja, Richard Ginelli a vándorcigányok nyomába ered, hogy ha kell, erőszak árán, de megszüntesse a Billyre mondott rontást. Ezek a cigányok azonban olyan ősi erőkkel rendelkeznek, melyeken nem fog földi hatalom. Ginelli meghal, s a pite, melybe Lemke az életet és halált sütötte bele, végül az egész Halleck család vesztét okozza.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Stephen King további művei