Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Az aranyhajú lány

Könyvismertető

Steel regénye ezúttal meglehetősen sablonosra és felületesre sikeredett, s még a rá jellemző merész erotika is hiányzik belőle - bár meglehet, úgy gondolta, hogy könyvének témájához nem illene. A mű cselekményének jó része a hitleri Németországban játszódik, főhősei anya és leánya: Kassandra és Ariana von Gotthard. A nácizmus végső veresége után már csak Ariana kezdhet - sok hányattatás után - új életet Amerikában. A regényben rövid időre megjelennek a felnőtté érő harmadik nemzedék képviselői is, akiknek szerepe a szülők életét mérgező - jelen esetben a német-zsidó - ellentétek összebékítése. A regény - amely korábban A gyűrű (9407205) címmel jelent meg - egyike az írónő leggyengébb műveinek.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei